Ekologiska säljbolaget / Saltå Kvarn

Vi vill vara den självklara säljpartnern
Med gedigen kunskap och erfarenhet inom storköksmarknaden har vi arbetat mot foodservice sedan 2015. Vi arbetar rikstäckande och bearbetar kommuner, caféer och restauranger som vill utveckla sitt arbete av ekologiska produkter.
VÅRT ERBJUDANDE
Vi erbjuder ett brett sortiment från snacks och torkad frukt till mjöl, gryner, kryddor och tofu. I vår portfölj hittar ni varumärkena Saltå Kvarn, YiPin, Spicemaster, Smiling och Nordisk Råvara som erbjuder ekologiska produkter som gör skillnad. Genom utbildning, inspiration och anbudshantering hjälper vi våra kunder med val av sortiment och utvecklar tillsammans marknaden för ekologiska produkter.

OM OSS
Ekologiska Säljbolaget är Sveriges första – och hittills enda – säljbolag som enbart arbetar med ekologiska produkter. Med en bred kunskap och erfarenhet av både dagligvaruhandeln, foodservice och grossistverksamheter brinner vi för att tillsammans med våra kunder och uppdragsgivare utveckla marknaden för ekologiska produkter.

Markerad produkt

Spicemaster – Gourmeco

Efter flera framgångsrika år i dagligvaruhandeln där Spicemaster blivit många konsumenters nya favorit för bästa smaksättning tar nu Spicemaster steget över till Foodservice. – Vi köper bara de bästa kryddor och örter från där de är som bäst. – Vi använder inga tillsatser – Vi tillsätter inget salt – Vi tillsätter inget socker – Vi blandar inte ut med billiga ingredienser för stärkta marginaler – Naturligtvis ekologiskt odlat. Sammantaget: Spicemaster för en smakrik och mer hälsosam kost, hållbar miljö, kostnadseffektiv verksamhet – och framförallt, du vet vad du serverar.

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top