Dencon Foods A/S

Dencon Foods A/S

DENCON FOODS A/S
Vi importerar och distribuerar kött från den större delen av världen till detaljhandel, foodservicemarknaderna och industri i hela Skandinavien och Baltikum. Vi hanterar alla varor från vårt kontor och fryshus i Haderslev, har kontor i Stockholm, Helsingfors och Tallinn och leverer B2B i hela Norden. Vår vision är att vara en värdeskapande och innovativ samarbetspartner inom livsmedel – för såväl kunder som leverantörer. Vi strävar efter att vara en fri och oberoende leverantör av kvalitetslivsmedel.

Internationellt leverantörsnätverk
Vi har ett tätt och mångårigt samarbete med mer än 150 utländska leverantörer. Vi försöker hela tiden att följa marknadens behov och trender.

Transport
Precis som transporterna från våra leverantörer sker transporten från vårt lager och fryshus i Haderslev under sama kontrollerade förhållande – och med fokus på temperaturkontrollen. Vi kan leverera från en enkelt kartong till flera containrar.

GS1
Vi är uppkopplade till GS1 Tradesync och här är alla våra varudata tillgängliga. Sök på GLN nummer 7300009054381.

Säkerhet
Hos DENCON FOODS lägger vi stor vikt på att våra kunder skall ha förtroende för våra produkter. Därför arbetar vi hela tiden med livsmedelssäkerhet och kvalitetskontroll – både hos oss själva och hos våra leverantörer. Vi är IFS certificerede. IFS säkerställer, att vi har fasta rutiner för kvalitetskontroll och det ställs samma krav på våra leverantörer.

Miljö
Under de senaste åren har vi investerat i den nyaste teknik för kyl- och frysanläggningar, och därigenom har energiförbrukning och CO₂ utsläpp reducerats till 60% av den tidigare förbrukningen. Därutöver har det installerats den nyaste teknologi för intilligent övervakning och styrning av temperatur och energiförbrukning. Vi står således bra rustade till de krav och förväntningar, som omvärlden ställer, när det gäller miljöpåverkan och konkurrenskraft.

Kontakta oss

Scroll to Top