Daroma SpA

Daroma SpA

Daroma är en grupp som främjar traditionen och kvaliteten hos de lokala italienska rosteriföretagen som deltog i gruppen. Dessa varumärken är grunden för inspiration och garanterar kvalitet i hela det italienska territoriet. Deras erfarenhet av rostning har gjort det möjligt för hela Daroma-gruppen att ytterligare förfina rostningsprocessen, vilket ger liv åt utvalda blandningar, symboler för kvalitet och förening av varumärkena.
Tillsammans delade de med sig av sina erfarenheter och hemligheter för att skapa ett konkurrenskraftigt förslag för den nationella och internationella marknaden.
Gruppens samvete stärks ytterligare av närvaron i Rom av det historiska Palombini-rosteriet, kolossen och symbolen för italienskt huvudkaffe.

Vår rosteriproduktion är helt automatisk, detta hjälper oss att garantera hög produktivitet.
Att rosta kaffet individuellt hjälper oss att bevara den aromatiska profilen för varje sort och gör det urskiljbart när du dricker det. Dessutom, genom att rosta varje enskilt ursprung separat, kan vi nå rätt vändpunkt utan att under- eller överrosta produkten.

Kompatibla kapslar, kapslar, malet kaffe och privata märken är några av de andras produkter som företaget fokuserar på för att hjälpa våra distributörer att prestera på sin inre marknad.

Nyheter

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top