BARTH GmbH-Thermo Future Box

THERMO FUTURE BOX är ett registrerat varumärke som tillhör Barth GmbH, baserat i 73278 Schlierbach nära Stuttgart i Tyskland. Härifrån gick de första THERMO FUTURE LÅDOR jorden runt 2001.
Varumärket THERMO FUTURE BOX är ett känt namn över hela världen och är välkänt för mattransporter och livsmedelsdistribution inom catering, bageri, slakteri, catering för äldre och leveransservice.
EPP är formstabil, extremt robust, temperaturbeständig från -40 till + 120 °C, isolerande, livsmedelssäker, luktfri och återvinningsbar.
THERMO FUTURE LÅDA tillverkade av EPP gör det möjligt att leva och arbeta hållbart. De håller maten fräsch längre utan extra energiförbrukning och minskar därmed matsvinnet. Dessa återanvändbara transportförpackningar är designade för upprepad professionell användning under flera år, även under tuffare klimatförhållanden eller hög stress. I slutet av livscykeln är de 100 % återvinningsbara.

FRONTLADER PIZZA, 100 l

Den robusta pizzafrontlastaren från Thermo Future Box är idealisk för din pizzabudstjänst med moped eller elcykel. Du kan transportera varm pizza, färska sallader och kalla drycker bekvämt och säkert i en och samma låda. För att separera varm och kall mat ingår en justerbar hylla av EPP som isolerar temperaturområdena från varandra. Ytterligare hyllor eller ännu mindre isolerade lådor finns tillgängliga separat och finner tillräckligt med utrymme i den stora lådan med en fyllnadsvolym på 100 l. Lådan har robusta gångjärn i plast och kan lätt öppnas och stängas framifrån. Den kompletta lasten är alltid synlig, pizza och drycker kan tas ut snabbt när som helst, oavsett om de förvaras överst eller underst. Pizzafickor eller andra termolådor upp till en yttre storlek på 48 x 48 cm kan förvaras direkt i frontlastaren, de ger ännu bättre isolering eller separation mellan “varmt och kallt”. Under leveranstiden eller på vägen till dörren kan frontluckan låsas, den återstående lasten kan tryggt stanna kvar i lådan. Den kompletta lådan med frontlastare är tillverkad av robust EPP, den uppträder stötdämpande i vägtrafiken och isolerar perfekt på långa resor. En stor fördel för transport på tvåhjulingar är EPP-lådans låga vikt på endast 4,6 kg. Lådans stora yttersidor kan mycket väl användas som reklamplats. Lådan har som standard avtagbara ramar på utsidan som kan rymma ditt tryckta reklamutrymme. Ett måste för varje leveransservice!

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top