Barkonsult/MONIN

Vi på Barkonsult är experter på allting relaterat till barverksamhet. Vi har importerat, tillverkat och distribuerat barutrustning, glas och drinkmixers i över 35 år. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder marknadens bästa service, och dela med oss av vår kunskap för att utveckla branschen.

Monin är världens ledande tillverkare av smaksättningar till cocktails och kaffe. Oavsett om du är professionell eller amatör har Monin lösningar för att du ska lyckas med fantastiska cocktails, smoothies, lemonader och kaffedrinkar. Det franska familjeföretaget har i över 100 år producerat syrups, fruktpuréer, gourmetsåser och dryckeskoncentrat av högsta kvalitet, och använder sig enbart av naturliga smaker.

Monin Cloudy Lemonade Base 70 cl

Monin Cloudy Lemonade Base är ett koncentrat av högsta kvalitet, som enkelt låter dig skapa törstsläckande lemonader. Lemonadbasen blandas ut med vatten och kan antingen drickas som den är, eller smaksättas med MONIN’s syrups och puréer. Väldigt enkel att tillreda, spädes endast med vatten och eventuell smaksättning.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top