BESÖK OSS FÖR INSPIRATION OCH NYHETER

HITTA LEVERANTÖRER OCH PARTNERS

Trendspana och möt cirka 300 utställare på mässgolvet. Kolla in allt från de små lokala uppstickarna till de stora leverantörerna med de breda utbuden. Välkommen att besöka branschens viktigaste mötesplats!

ÖVERBLICKA BRANSCHEN

Upplev oväntade nya smakkombinationer och använd alla dina sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid. Se, lyssna, känn, smaka och starta erat inköpsår här. Håll dig uppdaterad på vad som kommer och på hur du kan förbättra din verksamhet.

TA DEL AV NYHETER & TRENDER

Se årets nyheter först! Kolla in årets produktlanseringar i montrarna. Inspireras av provsmakningar eller varför inte lyssna på intervjuer med branschprofiler. Missa inte trendspaning tillsammans med branschens mest professionella matlagare och profiler.

BREDDA DITT NÄTVERK

Ta del av lönsamma idéer och använd mässan som kontaktyta för att knyta nya kontakter och träffa branschkollegor. Detta är den kompletta branschmässan med allt från livsmedel och drycker till utrustning, tekniska lösningar, interiör och smarta förpackningar.

VAD SÄGER TIDIGARE BESÖKARE?

Jag är här och letar svenskt lamm, förrätter och snabblagad mat till mitt hotell. Jag har hittat flera intressanta montrar.
man
Jörgen Bengtson
Ägare Kungsgården Långvind
Jag är här för att se de nya trenderna som presenteras, jag vill också bibehålla den goda kontakten med branschen och hitta nya kontakter.
man
Nick Carlsson
Inköpare Ica
Det är en helt fantastisk mässa! Jag kom hit för att skapa kontakter och hitta leverantörer till mitt nya vegancafé, det har jag gjort och jag har fortfarande så mycket kvar att titta på.
kvinna
Elena Romanove
Ägare Hälsis Café AB
Scroll to Top