BESÖK OSS

HITTA DINA NYA LEVERANTÖRER

Möt cirka 300 utställare som visar allt ifrån drycker, råvaror och halvfabrikat till utrustning, förpackningar, interiör och tekniska lösningar. Här hittar du en mix av små lokala uppstickare och stora nationella leverantörer.

SE PRODUKTNYHETERNA FÖRST

Inspireras av spännande smakkombinationer och använd dina sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid. Se, prova, känn, smaka och starta sedan inköpsåret med nya favoriter samtidigt som du lyssnar på branschexperter som pratar om årets trender.

TRENDER & INSPIRATION

Se årets nyheter först! Kolla in årets produktlanseringar i montrarna. Inspireras av provsmakningar eller varför inte lyssna på intervjuer med branschprofiler. Missa inte trendspaning tillsammans med branschens mest professionella matlagare och profiler.

UPPLEV OVÄNTADE MÖTEN​

För dig som vill skapa många värdefulla möten finns alla möjligheter. Knyt nya kontakter och nätverka med dina branschkollegor för att få ut maximalt av den fysiska mötesplatsen.

VAD SÄGER TIDIGARE BESÖKARE?

Jag är här och letar svenskt lamm, förrätter och snabblagad mat till mitt hotell. Jag har hittat flera intressanta montrar.
man
Jörgen Bengtson
Ägare Kungsgården Långvind
Jag är här för att se de nya trenderna som presenteras, jag vill också bibehålla den goda kontakten med branschen och hitta nya kontakter.
man
Nick Carlsson
Inköpare Ica
Det är en helt fantastisk mässa! Jag kom hit för att skapa kontakter och hitta leverantörer till mitt nya vegancafé, det har jag gjort och jag har fortfarande så mycket kvar att titta på.
kvinna
Elena Romanove
Ägare Hälsis Café AB
Scroll to Top