Aktiviteter i montrar

Aktiviteter i montrarna

På mässan arrangeras det alltid massvis med aktiviteter och du får träffa många kända kockar. Men många av dessa aktiviteter sker i Montrarna hos våra utställare så här är bara några av de många händelserna som kommer från våra utställare.

Callebaut – G:28
Chokladmakaren, konditorn och stjärnkocken Sebastian Petersson kommer skapa chokladmagi i Callebaut monter G:28 på mässan – besök dem för ett välsmakande möte!

Electrolux Professional – F:17
Missa inte Klas Lindberg i monter F:17, Electrolux Professional 
Klas har bland annat vunnit Årets Kock, tagit guld med kocklandslaget samt varit Nobelkock. Han kommer hålla live demos och berätta mer om hur din verksamhets kök kan bli mer miljösmart! Ta även chansen att vinna en professionell stavmixer!”

Smeg – H:18
Vinn en espressomaskin från Smeg! Under mässan kommer Smeg anordna en tävling där du kan vinna en automatisk espressomaskin. För att vara med och tävla behöver du besöka Smegs monter. De första 20 personerna som är med och tävlar får en goodiebag och givetvis en kopp kaffe… eller två! Smeg hittar du i monter H:18

Lantmännen Unibake – H:22
Träffa Adam Thulin, vinnaren av Sveriges mästerkock 2022 och den yngste vinnaren genom tiderna. Under mässdagarna hittar du Lantmännen Unibake i monter H:22. Missa inte härliga smakportioner från Korvbrödsbagarn!

Scroll to Top