Utställare på FFCR

Om två veckor slås portarna åter igen upp för branschmässan Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR) i Stockholm. Med 250 utställare, en soffa full av kända branschpersonligheter och några överraskningsmoment för att fira att det oönskade uppehållet är slut, så är allt nu klart inför öppnandet.

”Det känns fantastiskt att återigen kunna planera en mässa för restaurang, café och fastfood-branschen, där möten, affärer och inspiration flödar”, säger Business Area Manager, Lisa Zenovon. ”I år kommer det även hända något lite extra! Men det säger jag inget mer om nu utan det får besökarna uppleva på plats på eftermiddagen den första mässdagen.”

Tunga branschnamn på plats
På mässan finns allt inom mat, dryck, utrustning och maskiner samlat under ett och samma tak. Bland utställarna hittas Sveriges samtliga stora grossister, branschens ledande leverantörer och flera många mindre uppstickare. På mässans scener återfinns namn som Lisa Lemke, Frida Nilsson. Sebastian Gibrand, Jens Dolk och Hans Skruvfors.

”Det är just kombinationen eller mixen om man hellre vill kalla den så, som gör mötesplatsen så intressant. Vi är tacksamma och stolta över det startfält vi har och ser fram emot att kunna bjuda branschens besökare och utställare på ett riktigt välfyllt smörgåsbord. Vi är så redo för att köra mässa igen”, fortsätter Lisa.

Ny mässkalender från och med 2023
I vågorna efter pandemin kommer nu ett pärlband av FFCR-mässor med start i Stockholm den 24-25 maj. Därefter arrangeras mässan i Göteborg den 21-22 september och Malmö den 18-19 oktober. Med start våren 2023 kommer FFCR i Stockholm att arrangeras varje vår. På höstarna varvas mässan i Göteborg och Malmö vartannat år.

Live-Köket på fastfood mässan
Scroll to Top