Siri Barje

Siri Barje till Kistamässan 2021!

Vi kan äntligen presentera Siri Barje till Fastfood, Café & Restaurant Expo 2021.

Siri  har alltid haft ett stort matintresse och det blev därför en naturlig väg för henna att börja på Restaurangskolan vid Grythyttan. Som utbildad kock har hon genom åren arbetat på ett flertal välkända krogar som Esperanto, Shibumi och Sally Voltaire & Systrar, utöver det har hon även hunnit med att driva en vegetarisk sommarrestaurang på Öland.

Siri har alltid gått efter matfilosofin att man bör äta det man tycker är gott och själv brinner hon för vegetarisk husmanskost, soppor och sallader. Idag ser vi henne frekvent i TV rutan som en av Nyhetsmorgons kockar och som bloggare till många vegetariska favoriter på köket.se.

Hon är författaren bakom flera kokböcker och driver ett färgsprakande instagramkonto med inspiration till grönare och mer vegetarisk kost. Här hittar hennes 7 bästa vegetariska recept perfekta till helgens höstmys.

Vi är säkra på att Siri kommer att ha mycket att bidra med på mässan med sina gröna rätter och kommer bland annat prata om ämnen inom take away- walk away.

Varmt välkommen säger vi till Siri!

Foto- köcket.se

Scroll to Top